Hotel Augusta Valles

Blog

Els millors plans per gaudir de l’hivern al Vallès Oriental

Par | 7 February, 2023 | 0 commentaires

Els millors plans per gaudir de l’hivern al Vallès Oriental

Pensar que les vacances només són a l’estiu és un clixé que ens ha portat a negar l’hivern com una bona temporada de gaudi i descans. Xocolata calenta o un bon vi, xemeneia, el silenci del camp i una bona conversa pot ser un pla fantàstic per a qualsevol data on les muntanyes de Catalunya es vesteixin de blanc.

El Vallès Oriental és una comarca ubicada a 20 minuts de Barcelona que ofereix tardes espectaculars d’hivern i activitats per a totes les edats. Natura, cultura, pau, compres, gastronomia i molt més us esperen per donar-vos el millor hivern de la vostra vida.

Què veure a Catalunya a l’hivern?

Sense dubtes parlar de Catalunya i d’hivern només pot portar una cosa al capdavant: Els Pirineus, la destinació ideal per practicar esports i turisme d’aventura a la neu. Els Pirineus de Catalunya compten amb deu estacions d´esquí, a més també es poden fer excursions amb motos de neu, alpinisme, escalada de gel etc…

D’altra banda, si sou dels que estima l’hivern, però ho preferiu més tranquil i suau, el Vallès Oriental és el vostre lloc ideal. Una comarca que es lliura en totalitat al turisme en família, amb amics o en parella. Hotels de quatre i cinc estrelles us ofereixen estades properes a la màgia d’aquesta comarca com l’Hotel Augusta, un dels millors valorats de la zona.

Què visitar al Vallès Oriental?

A les èpoques més fredes el turisme termal és el més demandat, a més del senderisme i la deliciosa gastronomia. Pots fins i tot gaudir d’hotels propers a tots els llocs d’interès i alhora allunyats de les llums i l’enrenou del poble.

L’Hotel Augusta és dels preferits pels visitants de pas del Vallès Oriental i la capital Granollers. Queda a 20 minuts amb cotxe de Barcelona, una hora i mitja de la frontera amb França i només 40 quilòmetres de l’aeroport internacional de Barcelona. A més, és a 10 quilòmetres del centre comercial de luxe més important de Catalunya “La Roca Village” on fer les compres d’última moda.

El Vallès Oriental també té espais d’interès per als amants de la natura a l’hivern com el Parc Natural Montseny, declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO i el Parc Natural dels Gallecs, la zona verda més important de la comarca. D’altra banda, no podeu deixar de visitar el Museu de Granollers, lloc per contemplar les restes d’antics edificis del poble.

El Mercat tradicional dels dijous és un altre gran atractiu del municipi de Granollers. Més de 450 parades de vendes per diversos carrers i places et poden oferir ofertes molt temptadores. Per acabar, no podem deixar d’esmentar el circuit de Catalunya a Montmeló, seu dels millors campionats del món.

Activitats amb nens al Vallès Oriental

El Vallès Oriental és una zona espectacular per fer turisme en família ja que ofereix espais tranquils i divertits que ajuden a estrènyer llaços sentimentals i culturals. Les excursions amb nens ja són tradició per l’espai rural protegit de Gallecs, ja sigui a peu o amb bici. Tots els senders estan ben senyalitzats i no tenen gairebé desnivell.

El parc de la Garriga és un altre atractiu que compta amb equips preparats per a nens amb discapacitat, a més també pots visitar el parc de la Serreta, on els nens es diverteixen al tobogan gegant. Per últim, encara que no menys important, el parc de colors de Mollet del Vallès es converteix en tot un espectacle per als més petits quan cau la nit. Les combinacions de llums que es reflecteixen a l’aigua són un delit per a la vista.

Com arribar al Vallès Oriental. Principals rutes

El Vallès Oriental està ben comunicat amb Barcelona i la resta de municipis de Catalunya. Diverses línies de trens connecten amb la capital de la comarca com a R3, R2N i el R2. Amb cotxe les principals rutes són:

AP-7: Autopista que connecta Girona amb Barcelona.

C-17: Autopista que travessa la comarca i que la connecta amb Barcelona.

C-60: Autopista que uneix Granollers amb el mar mediterrani.

Catégories: Barcelona, blog, experiences, Granollers, Hotel Augusta Barcelona Vallès, Vallés Oriental

Laissez un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publié. Les champs obligatoires sont signalés par*

*